Aktiviteler

Her Anınıza Değer Katıyoruz

Gündüz ve akşam aktiviteleri ile misafirlerine her anlarını dolu dolu yaşama imkânı sunar. Spor ve eğlenceden, dinlenme ve rahatlamaya kadar geniş yelpazedeki aktivitelerimizle tatilinizi unutulmaz kılmak için sizleri bekliyoruz. Her anınıza değer katmak ve sizlere eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmak için buradayız.

Gündüz Aktiviteleri

Gün boyunca misafirlerimizin keyifli vakit geçirmesi için birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler düzenliyoruz. Hem dinlenmek hem de enerjik zamanlar geçirmek isteyenler için geniş bir yelpaze sunuyoruz.

Akşam Şovları

Akşam olduğunda, otelimizde eğlence dolu saatler başlar. Her akşam farklı etkinliklerle dolu programlarımız, misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak için özenle hazırlanmıştır.

Temalı Partiler

Çeşitli ve yaratıcı temaları ile misafirlerimize farklı deneyimler sunar. Tropikal gecelerden, vintage partilere; beyaz gecelerden, korsan temalı maceralara kadar her zevke hitap eden bir tema mutlaka bulacaksınız. Her temalı partide, dekorasyonlardan müziğe kadar tüm detaylar, atmosferi en iyi şekilde yansıtacak şekilde özenle planlanır.

Köpük Partileri

Gençlerden yetişkinlere kadar herkesin keyif alacağı bu partilerde, ailecek eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.