Barlar

Şık Atmosfer, Premium İçecekler

Her zevke hitap eden farklı konseptleri ve kaliteli hizmet anlayışlarıyla birbirinden şık ve keyifli barlarıyla da misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Barlarımızın içecek menüleri ve eşsiz atmosferleriyle tatilinize renk katmak için sizleri bekliyor.

Lobi Bar

Zarif tasarımı ve rahat oturma alanlarıyla misafirlerimize konforlu bir dinlenme alanı sunar. Yumuşak koltuklar, şık dekorasyon ve huzurlu bir ambiyans, tatilinizi daha da özel kılar.
- Hizmet saatleri / 08:00-03:00​

Havuz Bar

Buz gibi kokteyller, taze sıkılmış meyve suları ve daha pek çok seçeneğin yer aldığı menümüz, her damak zevkine hitap eder. Havuz başında güneşlenirken bir yandan da soğuk içeceklerle serinleyerek tatilin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.
- Hizmet saatleri / 08:00-03:00​

Sahil Bar

Akdeniz'in büyüleyici manzarası eşliğinde unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Otelimizin eşsiz sahilinde yer alan, denizin ve güneşin tadını çıkarırken serinletici içecekler ve lezzetli atıştırmalıklarla tatilinizi daha da keyifli hale getiriyor.
- Hizmet saatleri / 10:00-18:00​

Disko Bar

Gündüzleri güneşin ve denizin tadını çıkardıktan sonra, geceleri eğlence dolu anlar yaşamak isteyenler için mükemmel bir mekân. Modern tasarımı, etkileyici ışık gösterileri ve enerjik müzikleriyle tatilinize renk katacak.
- Hizmet saatleri / 23:30-02:00​